Benzina, Diesel, gas, hidrogen?

Quin combustible fan servir els generadors d’emergència? N’hi ha diversos. Cal triar-los en funció del rendiment que busques i les hores de treball. En general, els de benzina són perfectes per períodes curts de treball i els dièsel són recomanables per a ús continu.   

Cal tenir en compte la capacitat del generador (per calcular quan necessitarem una recàrrega) i la capacitat d’emmagatzamatge de combustible.

La benzina és el combustible més car i normalment es fa servir en generadors portàtils que es fan servir puntualment.

El dièsel és el més demandat, sobretot per a usos continuats i industrials. També per a cases independents i com a suport a renovables. Permet aconseguir prou energia a un preu raonable.

El gas és una alternativa quan es disposa d’una instal·lació de gas natural. Tot i que també es pot instal·lar un dipòsit de gas propà independent. Són equips de menor potència, però cobreixen perfectament les necessitats bàsiques d’una llar.

FInalment, la gran novetat són els generadors que funcionen amb hidrogen. En aquest cas el gas s’injecta procedent d’una bombona. Són equips portàtils i tenen l’avantatge de no generar emissions de cap mena, només escalfor i vapor d’aigua.

Si voleu saber més dades per saber quin és el combustible que més us convé, escriviu-nos a hola@ovalenergy.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s