Una avaria elèctrica espatlla un partit televisat

El dissabte 18 de setembre una avaria elèctrica va interrompre la transmissió del partit entre el Balonmano Granollers i el Balonmano Morvedre de la lliga femenina d’handbol. Van ser uns minuts angoixosos, fins que la llum va tornar al pavelló i es va poder iniciar el partit, més tard del previst, i va començar la transmissió per Teledeporte. La pregunta és, es podria haver evitat?

GENERADORS D’EMERGÈNCIA AUTOMÀTICS

Algunes zones de Catalunya estan molt castigades per talls de llum recurrents com a conseqüència de la mala conservació d’algunes línies o de la presència de tempestes elèctriques. A banda, hi ha avaries puntuals, que es produeixen quan augmenta la demanda elèctrica. Aquests tall afecten a particulars, però també a negocis i activitats essencials i poden fer perdre diners, per no parlar del risc sanitari o de seguretat.

Una manera d’evitar-ho és instal·lar un generador d’emergència. Aquests grups electrògens s’activen automàticament en cas de falta de subministrament, de manera que la casa, el pavelló o el negoci pot continuar funcionant. També hi ha l’opció d’instal·lar-ne un amb la potència necessària per mantenir els serveis bàsics, com la llum, Internet, les oficines o l’alarma de seguretat.

En termes de seguretat, un generador ens garanteix la tranquil·litat que en cas d’avaria tot continuarà funcionant mentre reparen l’avaria.

QUIN GENERADOR NECESSITES?

Els generadors es classifiquen per la seva potència, expressada en kVA (kilovolts ampere). N’hi ha de domèstics, per alimentar cases; d’industrials, per a indústries o hospitals; o de portàtils, per transportar a llocs on no arriba la xarxa.

S’alimenten de combustibles com la benzina, el dièsel, el gas o el biogàs, que mantenen el subministrament elèctric de manera continuada, tant si és conseqüència d’un tall puntual com si es fan servir de manera permanent.

Si esteu interessats el millor és contactar amb un especialista. No amb un venedor de generadors sinó amb un servei tècnic especialitzat que us ajudarà a trobar el grup electrogen més adequat i a fer-li el manteniment adequat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s