Nova gamma de generadors Honda XGreens

Honda acaba de posar a la venda la nova gamma de generadors portàtils X Greens, grups electrògens de fins a 10 kVA, polivalents, pensats per a la indústria i la construcció, amb arrencada manual o automàtica.

Equipats amb motor Profunda GX, amb 3 anys de garantia per a ús professional i sensor de nivell d’oli per garantir la màxima fiabilitat. Homologació Europea completa incloent directiva d’emissions sonores i ROHS (aquesta normativa limita l’ús de deu substàncies perilloses trobades amb freqüència en aparells elèctrics i electrònics (AEE).

MARQUEN LA DIFERÈNCIA

  • Disseny molt atractiu i extremadament compacte.
  • Alternador professional equipat amb AVR.
  • Tecnologia “Igual Potencia” en monofàsic i trifàsic.
  • Rodes de transport. 
  • Panell de control complet. 
  • Silentblocks a 45º
  • Més silenciosos, encara. 

LA GAMMA X GREENS

Generador portàtil X-Greens monofàsic polivalent X30 de 3 KVA amb motor Honda, robust i resistent, per a indústria i construcció. Dipòsit extra gran, tecnologia AVR i disseny compacte. 

Generador portàtil X-40 monofàsic polivalent X40 de 3 KVA amb motor Honda, robust i resistent, per a indústria i construcció. Dipòsit extra gran, tecnologia AVR, rodes de transport i disseny compacte. 

Generador portàtil X-GREENS monofàsic polivalent X50 de 4,2 KVA amb motor Honda, robust i resistent, per a indústria i construcció. Dipòsit extra gran, tecnologia AVR, rodes de transport i disseny compacte.  

Generador portàtil X-GREENS monofàsic polivalent X60 de 6 KVA amb motor Honda, robust i resistent, per a indústria i construcció. Dipòsit extra gran, tecnologia AVR, rodes de transport i disseny compacte.  

Generador portàtil X-GREENS monofàsic polivalent X60 de 6 KVA amb motor d’arrencada èlectrica  Honda, robust i resistent, per a indústria i construcció. Dipòsit extra gran, tecnologia AVR, rodes de transport i disseny compacte.