La cooperativa d’Ascó es queda una setmana sense llum

La Cooperativa Nova Agrícola Sant Isidre d’Ascó, a la Ribera d’Ebre, porta una setmana sense llum per culpa d’un malentès. ¡En plena campanya de l’ametlla! L’origen és un malentès a comptabilitat, però el més greu és que la companyia ha tallat el subministrament sense preguntar, advertir o simplement avisar que anaven a fer-ho. Senzillament, la cooperativa es va quedar a mes fosques.

Òbviament, l’entitat es planteja denunciar la companyia elèctrica, perquè la falta d’energia ha suposat que deixin d’entrar 20.000 quilos de fruits secs, uns 3.000 quilos diaris, aproximadament.

Són coses que passen en aquests país. Però són coses que es poden preveure si tenim fonts d’energia independents per cobrir aquest tipus d’eventualitats. Un generador d’emergència hauria pogut mantenir la producció mentre l’entitat solucionava el malentès comptable.

Una resposta a “La cooperativa d’Ascó es queda una setmana sense llum

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s