FIRA DE LA LLET DE VILOBÍ D’ONYAR

Aquest cap de setmana, 16 i 17 d’octubre, torna la Fira de la Llet de Vilobí d’Onyar. És la desena edició d’aquesta fira dedicada a promoure el sector boví i tots els que integren el teixit industrial i comarcal. És un bon lloc, potser el millor, per establir contacte directe amb ramaders, empresaris i veïns de la comarca i de Girona.

Tot i les limitacions com a conseqüència de la covid-19, la comissió organitzadora i l’Ajuntament de Vilobí d’Onyar han previst activitats molt interessants que trobareu en aquest programa.

Fira de la Llet – Vilobí d’Onyar – La Selva Turisme

ENERGIA D’EMERGÈNCIA

Oval Energy serà present enguany a la Fira de la Llet. Ho farem per donar suport al sector ramader en aquests moments tan difícils i per mostrar als empresaris, i també als particulars, com n’és d’important disposar d’energia d’emergència en els temps que corren.

Fa pocs dies una cooperativa d’Ascó es va quedar una setmana sense llum per culpa d’un tall imprevist, i prou injust. I això per no parlar de les avaries, que castiguen especialment les zones rurals de Catalunya. Per tot plegat és imprescindible comptar amb energia autosuficient.

A la Fira exposarem alguns generadors i podreu informar-vos sobre com funcionen i com poden contribuir a la vostra seguretat i al vostre negoci.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s