FIRA DE TOTS SANTS DE GÓSOL

El proper 31 d’octubre, torna la Fira de Tots Sants de Gósol. Una nova edició d’una fira tradiconal que reuneix a productors del Berguedà i també a empreses que volen donar a conèixer els seus productes. Enguany, entre aquestes empreses hi serà Oval Energy

Hi serem presents per per donar suport als productors locals en aquests moments tan difícils i per mostrar a particulars i empreses, com n’és d’important disposar d’energia d’emergència en els temps que corren.

Fa pocs dies una cooperativa d’Ascó es va quedar una setmana sense llum per culpa d’un tall imprevist, i prou injust. I això per no parlar de les avaries, que castiguen especialment les zones rurals de Catalunya. Per tot plegat és imprescindible comptar amb energia autosuficient.

A la Fira exposarem alguns generadors i podreu informar-vos sobre com funcionen i com poden contribuir a la vostra seguretat i al vostre negoci.

I si voleu fer un cop d’ull a alguns dels nostres productes, els podeu veure a la nostra pàgina web www.ovalenergy.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s