Nova gamma de generadors Honda XGreens

Honda acaba de presentar una nova gamma de generadors portàtils X Greens, grups electrògens de fins a 10 kVA, polivalents, pensats per a la indústria i la construcció, amb arrencada manual oelèctrica. Són uns aparells molt funcionals, perfectes per a la construcció i obres, però també per proporcionar servei a cases independents i negocis.

Equipats amb motor Profunda GX, amb 3 anys de garantia per a ús professional i sensor de nivell d’oli per garantir la màxima fiabilitat. Homologació Europea completa incloent directiva d’emissions sonores i ROHS (aquesta normativa limita l’ús de deu substàncies perilloses trobades amb freqüència en aparells elèctrics i electrònics (AEE).

A més, van tenir l’oportunitat de veure’ls en marxa en una interessantíssima presentació que la gent d’XGreens va oferir a La Garriga.

MARQUEN LA DIFERÈNCIA

  • Dipòsit de combustible de metall extra gran.
  • Disseny molt atractiu i extremadament compacte.
  • Alternador professional equipat amb AVR.
  • Tecnologia “Equal Power” en monofàsic i trifàsic.
  • Rodes de transport. 
  • Panell de control complet. 
  • Silentblocks a 45º
  • Més silenciosos, encara. 

LA NOVA GAMMA XGREENS

ELS MONOFÀSICS

X30 de 3 KVA amb motor Honda, robust i resistent, per a indústria i construcció. Dipòsit extra gran, tecnologia AVR i disseny compacte.

X-40 monofàsic polivalent X40 de 3 KVA amb motor Honda, robust i resistent, per a indústria i construcció. Dipòsit extra gran, tecnologia AVR, rodes de transport i disseny .

X50 de 4,2 KVA amb motor Honda, robust i resistent, per a indústria i construcció. Dipòsit extra gran, tecnologia AVR, rodes de transport i disseny compacte.

X60 de 6 KVA amb motor Honda, robust i resistent, per a indústria i construcció. Dispoonible en arrencada manual i elèctrica. Dipòsit extra gran, tecnologia AVR, rodes de transport i disseny compacte. 

ELS TRIFÀSICS

X70 de 6kVA amb motor Honda, robust i resistent, per a indústria i construcció. Dipòsit extra gran, tecnologia AVR, rodes de transport i disseny compacte. Disponible també amb motor d’arrencada elèctrica.

X120 de 10kVA Equal Power amb motor d’arrencada elèctrica Honda, robust i resistent, per a indústria i construcció. Dipòsit extra gran, tecnologia AVR, rodes de transport i disseny compacte.

Si no esteu segurs de quin generador us convé més, consulteu-nos sense compromís al correu hola@ovalenergy.com

 

  

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s