Actuació urgent en un hospital del Vallès

Si hi ha un “negoci” on l’energia és imprescindible les 24 hores és en el sector sanitari. Però, no només es tracta de preveure apagades massives, també cal avançar-se a altres problemes que poden causar danys i desgràcies en el dia a dia d’un centre hospitalari.

Per exemple, una avaria en el sistema elèctric, en un interruptor, que exigeix tallar el llum a tota la instal·lació per poder fer la reparació. I què podem fer en aquests casos? Doncs, posar en marxa el nostre generador d’emergència.

Però, i si resulta que, per un error, no comptem amb prou combustible per mantenir-lo en funcionament i tots els subministradors estan tancats? Doncs, llavor truquem al Servei Tècnic Oficial del nostres generador i es presentaran immediatament amb el combustible necessari.

I és d’aquesta manera que un hospital del Vallès no ha hagut d’aturar la seva activitat ni un minut i ja torna a tenir les instal·lacions a ple rendiment. I el generador segueix allà, preparat per entrar en funcionament en qualsevol moment.

Si el vostre negoci és especialment delicat, com és el cas d’un hospital o qualsevol altre centre sanitari heu de comptar amb energia d’emergència i un Servei Tècnic Oficial 24 hores. Pregunteu sense compromís.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s