Endesa talla la llum a 800 usuaris de Masdenverge sense avisar

S’ha parlat molt d’apagades massives per culpa de l’augment de la demanda d’electricitat o de sobrecàrregues, però, de moment, qui ha perdut el subministrament han sigut prop de 800 usuaris de la localitat de Masdenverge. El dissabte 15 de gener Endesa va tallar el lllum a la zona per poder fer uns tall programats, però se li va oblidar aviar els usuaris…

Com a conseqüència de les queixes rebudes i de la intermediació de l’Ajuntament Endesa va aturar els treballs previstos tres hores després i els usuaris van recuperar el subministrament. El consistori denuncia que no havia rebut cap avís, mentre la companyia elèctrica diu que sí que va fer un comunicat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s