Els hotels i spas continuen patint apagades de llum

Al 2022 es compleixen quinze anys de la gran apagada que va afectar Barcelona l’estiu de 2017. Barcelona es va quedar les fosques i un dels sectors que més diners va perdre va ser l’hoteler. Els hotels, resorts i spas de Barcelona es van veure contra les cordes durant uns quants dies, amb la incertesa de no saber quan recuperarien el subministrament.

Han passat 15 anys, però encara ara, cada any hi ha unes quantes apagades que afecten establiments hotelers i resorts de luxe de Catalunya. L’augment de la demanda sumat a les oscil·lacions del subministrament poden causar talls general o pujades i baixades de tensió que danyen especialment als aparells tecnològicament avançats.

Fa pocs dies vam ser a la Fira de l’Energia de Vic i van ser uns quants els propietaris d’hotels que van acudir a interessar-se per una solució d’emergència. Perquè, encara ara, pateixen de tant apagades que afecten els seus clients.

Per això us recomanem que compteu amb un sistema d’emergència per garantir el subministrament elèctric a l’establiment.

8 SEGONS
Aquest és el temps que triga un generador d’emergència en posar-se en marxa automàticament quan detecta un tall en el subministrament. Això significa que els vostres clients pràcticament no notaran la manca d’electricitat i que les vostres instal·lacions no es veuran afectades. Un cop recuperat el subministrament el generador s’apagarà també automàticament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s