Els millors generadors per sortir d’acampada

Fa pocs dies llegíem a The New York Times quins són els quatre millors generadors portàtils, ideals per a les sortides i viatges amb caravana. És un bon començament, però nosaltres volem filar més prim i ampliar les opcions que tenim d’energia portàtil.

Efectivament, tal com suggereix el Times, probablement l’Honda EU32i sigui el generador amb millors prestacions en el seu rang de potència, entorn de 3 kW. El motor Honda és sempre una garantia d’eficiència i durabilitat i, en aquest cas, està especialment adaptat per obtenir el rendiment més alt.

L’EU32i és el millor generador portàtil, segons The New York Times.

Però hi ha alternatives, si no voleu invertir tants diners. Podeu optar, per exemple, per un Pramac PMi2000, de 2 kW de potència. Fins i tot n’hi ha un de més petit, d’1 kW, el PMI1000. Si us cal més potència, però si necessiteu que el generador sigui portàtil i manejable, una bona alternativa és el P3500 o fins i tot el PX5000. No és tan còmode a l’hora de transportar-lo, però ofereix més garanties, en funció del subministrament que necessiteu.

Una altra bona opció, més assequible encara, és la gamma Power10. La seva virtut, a banda de la portabilitat, és el poc soroll que fan. El P2000IS i el P4000ISE són insonoritzats i no tenen res a veure amb cap dels altres generadors dels quals hem parlat. El P4000I és un model obert, per si el soroll no és un problema per als campistes.

MILLOR QUE SIGUI INVERTER

Un assumpte important és que el model sigui inverter. Els models amb motor inverter incorporen un regulador de voltatge que els fa més estables i més eficients, sobretot si voleu connectar-hi aparell electrònics de precisió. No només es tracta de disposar d’energia, sinó de tenir-ne de la millor qualitat possible, oi?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s