Oval Energy a la Fira de les 40 hores de Ripoll

De l’1 al 3 d’abril Oval Energy porta l’energia a la Fira de de les 40 hores de Ripoll, el gran esdeveniment comarcal del Ripollès i rodalies. Hi serem amb una bona mostra d’energia autònoma i d’emergència per a particulars, professionals, empreses i granges.

L’augment de la demanda elèctrica està causant apagades i oscil·lacions en el servei que proporciona la xarxa elèctrica. Ja ho hem viscut en diferents punts de Catalunya, i ho tornarem a viure en els propers mesos. Per evitar danys i pèrdues econòmiques cal comptar amb energia autònoma i d’emergència.

A la fira podreu parlar amb el nostre director tècnic i veure físicament alguns dels generadors més eficaços i competitius.

 

HONDA 5,5kVA D’EMERGÈNCIA

Generador Honda EM5500 CXS AA d’alta precisió, amb el motor intel·ligent Honda GX390 i sistema i-AVR que permet regular electrònicament la tensió. Bateria inclosa. Versió amb arrencada automàtica per fallada de xarxa amb communtació. Disponibilitat immediata, però molt limitada: només un disponible. Preu especial.  

Ideal per a xalets que no disposin de gas natural. També per a petites i mitjanes empreses que volen protegir el departament d’informàtica o oficines de possibles avaries elèctriques. 

POWER10: PORTÀTIL INSONORITZAT

Power10 2000IS és un inversor de 2 kVA benzina d’alt rendiment Arrencada a la primera estirada i molt silenciós. Portàtil i molt fàcil de transportar. Baix consum (22% menys que altres generadors) i gran autonomia. Ajustament automàtic de velocitat del motor segons la càrrega per reduir el consum en un 15%. Ideal per a Camping, Jardineria, Llar, foodtrucks, etc. Entrega immediata. 

Si necessiteu una mica més de potència i no us preocupa tant la insonorització, portem amb nosaltres el POWER10 4000IS. És un inversor de benzina de 4 kw de potència d’alt rendiment. Obert. Arrencada a la primera estirada. Portàtil i molt fàcil de transportar. Baix consum (22% menys que altres generadors) i gran autonomia. Ajustament automàtic de velocitat del motor segons la càrrega per reduir el consum en un 15%. Entrega Immediata.

PRAMAC: ENERGIA PORTÀTIL

Som distribuïdors oficials dels generadors Pramac i sempre viatgem amb el PX5000, una molt bona opció per a professionals i per a la llar. 4,2 kVA de potència, regulació electrònica digital, reducció de soroll, bateria 12v/8, 5AhMF de plom àcid inclosa. Kit de transport inclòs. A més, podem oferir-vos un preu molt competitiu.   

LA MILLOR SOLUCIÓ D’EMERGÈNCIA

La joia de la corona, el generador que més impressiona quan voltem per catalunya és el Generac Guardian, un generador made in USA que funciona amb gas natural i que ofereix la millor opció d’energia d’emergència. A més a més, consumeix molt poc en comparació amb els dièsel o gasoil. N’hi ha de 10, 13 i 20 kVA. Incorporen arrencada automàtica. Generador d’emergència de gas amb motor Generac G-Force de 10 kVA. Fa servir la mateixa lubrificació a pressió que es fa servir en els cotxes amb l’objectiu d’assegurar una vida útil llarga i sense complicacions. També requereix d’un menor manteniment periòdic que els generadors que funcionen amb dièsel. Funciona a baixes revolucions, cosa que el fa més silenciós i redueix el consum.

OVAL MOON: GARANTIA EXCLUSIVA

Els generador Oval Moon són la solució més ràpida, econòmica i fiable per a llars, empreses, granges. Equips amb arrencada automàtica en cas d’avaria i quadre de commutació d’alta gamma. Configuració pròpia. Garantia exclusiva Oval NRG. Servei Tècnic Oficial. Podem adaptar-lo a les vostres necessitats i us garantim un bon funcionament òptim.

 

GENERADORS DE SUPORT A FOTOVOLTAICA

Si estàs pensant en instal·lar plaques fotovoltaiques necessitaràs un generador per garantir el subministrament en cas que les condicions climàtiques no siguin favorables. Nosaltres us podem assessorar sobre quin equip és el més adequat, perquè no tots valen per a fotovoltaica.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s