2 milions per renovar els equips de les ADF de Catalunya

El departament d’Acció Climàtica de la Generalitat de Catalunya ha obert una línia d’ajudes de 1 milió d’euros dirigit a les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF). Aquest diners es podran destinar al manteniment de les ADF i les seves federacions, i forma part del Pla de Prevenció d’incendis 2022-2024.

A aquesta línia d’ajust s’haurà de sumar una altra, aquest mateix any, d’un altre milió d’euros més, que servirà per renovar maquinària (com ara tractors, màquines forestals i agrícoles, cisternes d’aigua, vehicles, generadors, equipament d’emergència).

El nou Pla significa una inversió de 73 milions d’euros en tres anys i multiplica per tres el pressupost de l’any passat. Aquesta important inversió pressupostària s’emmarca en una situació d’emergència climàtica que fa els boscos de Catalunya més vulnerables que mai als incendis forestals.

EQUIPS DE SUPORT A EMERGÈNCIES

Oval Energy és proveïdor de generadors i d’equips d’emergència. Oferim equips portàtils i mòbils capaços de proporcionar tota l’energia necessària allà on calgui. Treballem amb particulars, empreses i serveis d’emergència, per garantir energia autònoma arreu de Catalunya.

Si voleu demanar-nos més informació o tarifes, contacteu amb nosaltres via hola@ovalenergy.com. O truque-nos al telèfon 937 070 853.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s