Quant estaries disposat a pagar per una casa més segura?

Un recent estudi de Solvia i Fotocasa revela que un 54% dels compradors pagaria més per una vivenda sostenible. El 49% estaria disposat a incrementar més del 5% el pressupost i un 33% estaria disposat a incrementar-lo fins a un 10%. Els aspectes més valorats d’una vivenda en matèria de sostenibilitat són el sistema d’aïllament i ventilació, la calefacció, la il·luminació i l’orientació.

Llavors, quanta gent estaria disposada a pagar un extra per garantir el subministrament energètic en cas d’apagada? Quant pagaries per no quedar-te sense llum en el pitjor moment i sense saber quan tornarà? Un generador d’emergència amb prou feines representa entre un 5 i un 10% del preu d’una vivenda i a canvi garanteix la qualitat de vida i la seguretat en cas de tall de llum imprevist per culpa d’una avaria elèctrica.

UNA SOLUCIÓ DE MÍNIMS

L’opció de mínims per mantenir una casa protegida d’un tall de llum és un Oval Sun 5,5. Aquest generador compta amb arrencada automàtica, cosa que vol dir que s’engega automàticament en cas d’emergència perquè la cas no es quedi en cap moment sense subministrament.

La qüestió més important a l’hora de triar un generador és calcular quants kW consumeixen els electrodomèstics o aparells que volem mantenir actius en cas d’emergència. La següent opció en aquesta gamma és l’Oval Sun 10 que ofereix més potència encara.

Una altra variable clau és la regulació de voltatge, imprescindible si el que volem mantenir actius són ginys electrònics sofisticats, com ara ordinadors o televisors digitals.

LA JOIA DE LA CORONA

L’opció més còmoda i que exigeix menys manteniment és la gamma Guardian de Generac. Són generadors que funcionen amb gas natural i que poden proporcionar 10, 13 o 20 kVA, en funció de les necessitats. Són silenciosos i ocupen poc espai. De fet, és com si tinguessis un bagul al jardí. Per descomptat també compten amb arrencada automàtica.

GENERADORS DIÈSEL

Si no disposeu de gas natural i necessiteu més potència, la millor opció és un Oval Moon. N’hi ha des de 10 kVA fins a la potència que necessiteu. Compten també amb arrencada automàtica i són insonoritzats.

L’ENERGIA NO ÉS ESTÀNDARD

Tot i que alguns vulguin vendre-ho així l’energia mai no és un estàndard a la llar. Cada casa és diferent i té unes necessitats diferents. Per això és importantíssim comptar amb un assessorament adequat a l’hora d’instal·lar un generador o de planificar qualsevol instal·lació. Nosaltres som tècnics especialitzats i podeu consultar-nos el que vulgueu. Us ajudarem a viure millor i més segurs. Podeu escriure’ns a hola@ovalenergy.com

SUPORT A FOTOVOLTAICA

Si esteu pensant en instal·lar fotovoltaica per a una casa aïllada, heu de saber que també necessitareu energia d’emergència, per quan les condicions climàtiques no siguin favorables. En aquest cas podem trobar un generador que es connecti als panells i s’activi només quan sigui necessari. De tota això també us podem informar a hola@ovaleenrgy.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s