Una empresa tèxtil de BCN deixa la xarxa elèctrica i es passa a l’autoconsum 100%

La factura de la llum ha pujat fins a límits insostenibles. Moltes empreses, fins i tot, s’han vist obligades a tancar temporalment fins que els preus no tornin a ser normals. Però d’altres, han començat a explorar alternatives molt beneficioses per a la indústria. Parlem de l’autoconsum.

En un context d’energia barata i accessible és normal que una indústria funcioni connectada a la xarxa elèctrica, sense preocupacions pel subministrament. Però quan puja la demanda elèctrica la solució més fàcil comença a grinyolar. D’una banda, l’augment de la demanda provoca un estrès en la xarxa, que pot causar talls imprevistos i oscil·lacions en la tensió, un problema greu per a la indústria. De l’altra, com que la demanda creix, els preus pugen. Per als particulars és greu, però per a les empreses pot ser gravíssim.

UN CAS MOLT REAL

Aquest és el cas d’un client nostre, una empresa tèxtil de la província de Barcelona que ha vist com la factura de la llum li pujava de 90.000 fins a 120.000 euros en les circumstàncies actuals. Alarmats, van cercar altres operadors, però cap d’ells els oferia un preu sostenible i la garantia de subministrament.

La situació amenaçava ruïna fins que fins que, fent càlculs, van descobrir que els surt més a compte alimentar la seva fàbrica amb un generador industrial propi que dependre de la xarxa elèctrica. Si, a més, instal·laven plaques fotovoltaiques, podien aprofitar l’energia solar per reduir el consum de combustible i estalviar més diners encara.

Dit i fet. Un cop estudiades les necessitats, des d’Oval Energy els hem ofert un generador dièsel de 500 kVA que els permetrà seguir produint entre 8 i 9 hores diàries de dilluns a divendres. És una màquina robusta, amb regulació de voltatge i totes les garanties de seguretat per als estàndards industrials. A més, compleix amb els requisits de baixes emissions. Amb un mínim de manteniment podran treballar els 365 dies de l’any, si cal, sense haver de dependre de les fluctuacions enrgètiques ni de les pujades i baixades de preus.

Generador de 500kVA capaç de mantenir la producció de la fàbrica tèxtil.

Si creus que tu també podries estalviar energia i independentizar-te de la xarxa elèctrica, contacta amb nosaltres al correu hola@ovalenergy.com

Una resposta a “Una empresa tèxtil de BCN deixa la xarxa elèctrica i es passa a l’autoconsum 100%

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s