Denyo DCA-18USEY5, el generador més silenciós del món

L’empresa japonesa Denyo és un dels grans referent en el camp de l’energia. Fabriquen generadors potents, eficients, respectuosos amb el medi ambient i, a sobre, silenciosos. Avui us presentem l’última joia japonesa que tenim entre les mans, el Denyo DCA-18USEY5, el que podríem considerar com el generador més silenciós del món.

Això del silenci és més important del que sembla perquè la majoria de generadors simplement incorporen una carrosseria que aïlla el motor perquè faci menys soroll. Però Denyo investiga de quina manera es pot reduir soroll en la generació i això es nota en el producte final.

A més, aquesta marca japonesa, de la qual Oval Energy és distribuïdora, és molt estricta en el compliment de la normativa europea de baixes emissions de NOx. De fet, només exporta a Europa generadors certificats com Stage V.

El DCA-18USEY5 és un generador de 17 kVA, trifàsic, que funciona amb dièsel (però consumeix molt poc) i compta amb la garantia de la mecànica japonesa, que es tradueix en eficiencia i seguretat. Denyo no treballa amb productes de baixa qualitat i per això és una de les nostres marques de confiança.

És un model ideal per a cases aïllades o independents, que vulguin garantir el subministrament elèctric en qualsevol circumstància amb els màxims estàndards de qualitat possible. A més, és el generador més cool de tots, n’hi ha prou de fer-li un cop d’ull per veure-ho.

Si voleu més informació sobre aquest model de Denyo, envieu-nos un correu a hola@ovalenergy.com o bé feu-nos un truc al 937 070 853.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s