La Generalitat destina 3 milions més a la innovació rural i la cooperació

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC) ha incrementat la quantia dels ajuts a la cooperació per a la innovació. L’import total de la convocatòria, que inicialment era de 7.000.000 d’euros, passa a ser de 10.000.000 d’euros cofinançats en un 57% pels pressupostos del DACC. El 43% restant l’aporta el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER).

Aquests diners es destinaran a la posada en marxa de projectes pilot innovadors que permetin al sector resoldre problemàtiques concretes o aprofitar oportunitats detectades, a partir del treball col·laboratiu entre diferents entitats: empreses agràries o forestals, cooperatives, indústries agroalimentàries, agrupacions de productors, universitats, centres de recerca, i altres agents de la cadena.

Els projectes finançats han de ser innovadors i han d’incorporar innovació, cooperació i desenvolupament. En definitiva, han d’enfortir els lligams entre l’agricultura, la producció d’aliments, la silvicultura, i la investigació i la innovació incloent l’objectiu de millorar la gestió i el rendiment mediambiental.

Més informació al web del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s