900.000 euros per millorar l’eficiència energètica en les explotacions agrícoles i ramaderes

La Generalitat ha aprovat destinar un total de 903.617 euros a la convocatòria d’ajuts a les inversions en eficiència energètica i energies renovables com ara el biogàs i la biomassa agrícola. A hores d’ara ja sabem quins són els requisits per sol·licitar aquests ajuts, inclosos al Pla d’impuls de la sostenibilitat i la competitivitat de l’agricultura i la ramaderia.

L’objecte de les subvencions és contribuir a les inversions per impulsar la sostenibilitat i la competitivitat de l’agricultura i la ramaderia per mitjà d’actuacions d’eficiència energètica en explotacions agropecuàries i l’aprofitament energètic de subproductes raamders i biomassa agrícola.

A través d’aquesta convocatòria, s’atendran actuacions de millora de l’eficiència energètica en edificis, naus i instal·lacions auxiliars de les explotacions agrícoles i ramaderes, així com de valorització energètica de fems i de biomassa agrícola. L’objectiu és millorar la sostenibilitat, competitivitat i resiliència del sector.

Els beneficiaris dels ajuts són titulars d’explotacions agrícoles i ramaderes, agrupacions, associacions de productors reconegudes i consorcis.

Aquí trobareu les bases reguladores de les ajudes de la UE.

Font: Generalitat de Catalunya

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s