11,4 milions per modernitzar les comunitats de regants catalanes

La Generalitat ha atorgat 11,4 milions d’euros a 75 comunitats de regants de Catalunya perquè millorin i modernitzin les xarxes de regadius. Aquests ajuts permetran realitzar una inversió global superior als 24 milions d’euros entre 2022 i 2024.

L’objectiu d’aquesta línia d’ajuts és fomentar la realització de les obres i les instal·lacions de les xarxes col·lectives de reg de les comunitats de regants. Aixo implica canviar la xarxa de reg per gravetat per una xarxa de reg pressuritzada o millorar la gestió del reg per estalviar aigua, però també millores en el transport, la distribució i l’aplicació del reg. Tot això ha de servir per aconseguir importants estalvis d’aigua i d’energia que permetran fer front a més garanties en episodis de sequera.

D’aquestes ajudes es beneficiaran 75 comunitats de regants: 49 de Lleida, 8 de Tarragona, 12 de les Terres de l’Ebre, 4 de Girona i 2 de Barcelona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s