Reparació d’emergència en una residència d’avis

Avui un dels nostres tècnics ha portat la llum a una residència d’avis. Com a conseqüència d’una avaria elèctrica s’havien quedat a les fosques. La situació era greu perquè a la residència viuen persones dependents que necessiten conses tan bàsiques com menjar triturat o fer servir l’ascensor per accedir a les habitacions. Sense energia no es pot ni alimentar-los ni posar-los al llit.    

Afortunadament la residència compta amb un generador d’emergència, però el motor s’havia gripat, una conseqüència del pas del temps. Per prevenir-ho cal revisar regularment la màquina, encara que no s’hagi fet servir. En poques hores hem arribat a les instal·lacions, hem reparat el generador d’emergència i la llum ha tornat a la residència.   

REVISIONS NECESSÀRIES 

Els generadors d’emergència, com qualsevol altra màquina, necessita un manteniment. Cal posar-los en marxa de tant en tant. I cada sis mesos convé revisar que tot estigui al seu lloc. Com a mínim cal fer una revisió completa un cop l’any per canviar els filtres i les peces que s’hagin pogut espatllar com a conseqüència del mal temps.

GENERADOR D’EMERGÈNCIA

Cada any hi ha avaries o desgràcies que suposen talls de llum. En algun punts de Catalunya hi ha casos freqüentment. Malauradament, aquests problemes aniran a més durant els propers anys, com a conseqüència de l’augment de la demanda elèctrica arreu d’Europa. L’única manera de garantir el subministrament en qualsevol circumstància és disposar d’un generador propi, capaç de mantenir en funcionament les instal·lacions el temps que calgui fins a recuperar el servei.

Actualment hi ha una gran oferta de generadors, i els preus han baixat molt. Tenint en compte les circumstàncies, i els diners o fins i tot vides humanes que podem perdre, podem considerar-los una inversió en seguretat.

Si voleu més informació sobre quines possibilitats teniu, contacteu amb nosaltres a hola@ovalenergy.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s