Els importadors d’Honda també aposten per l’energia solar

Un dels grans reptes de la transició energètica passa per entendre que és crucial invertir en energies renovables, però que els combustibles fòssils són i seran la forma més efectiva i directa de tenir energia elèctrica en el lloc i el moment oportuns. El més sensat és, doncs, entendre que les diverses formes de produir energia han de conviure i que cadascuna ha de fer la funció que li toca. Un bon exemple d’això és el Grup Greens, importador d’Honda a Catalunya, que ha fet una aposta per la sostenibilitat i el respecte al medi ambient amb la instal·lació de plaques fotovoltaiques per a l’autoconsum a les seves oficines centrals, ubicades a La Garriga (Barcelona).

Aquesta instal·lació de 90,72 kWp, formada per 168 mòduls de tecnologia monocristal·lina de mitja cèl·lula i 540W per panell, generarà anualment 119,7 MWh d’electricitat neta, fet que suposa una nova forma de contribuir al desenvolupament sostenible de la nostra societat, amb un estalvi equivalent a 28 tones de CO2 en emissions a l’atmosfera que derivarien de les fonts convencionals d’energia.

UNA GRAN XARXA DE DISTRIBUÏDORS

Greens Power Products S.L. és importador exclusiu per a Espanya de la seva divisió Power Products i Marine des de 1978. Honda és, ara mateix, un dels grans líders del mercat de la petita maquinària per a jardineria, agricultura, indústria i lleure i, probablement, la referència a seguir quant a normatives de seguretat i regulacions mediambientals. Sí, són màquines que consumeixen combustible, però que justament per això poden respondre a les necessitats de professionals i particulars. La clau és utilitzar tecnologies que redueixin les emissions i limitar-ne l’ús precisament a aquelles activitats que exigeixen aquests requisits.

També són els importadors i distribuïdors en exclusiva dels productes ECHO i Shindaiwa per al territori, així com l’impulsor de la marca Medusa®, especialitzada en varejadors de pinta a bateria per a l’olivera i l’arboricultura.

L’empresa compta amb una àmplia gamma de productes que distribueix per mitjà de la seva xarxa de distribuïdors. En el ram dels generadors, Oval Energy és un dels grans referents i sempre disposa d’unitats en stock dels equips més eficients i funcionals per a professionals i particulars.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s