Un electricista apaga la ciutat per amor i li foten una pallissa

Aquesta és un història d’amor, energia, engany i violència digne d’una pel·lícula de Hollywood. O millor encara de Bollywood, perquè el el protagonista és indi i la història ha succeït a la bella vila de Ganeshpur. L’ha donada a conèixer el diari India Tribune.

La cosa va començar amb talls de llum recurrents i inesperats que apagaven de cop barris i fins i tot aldees properes a la vila de Ganeshpur. Cada dia es passaven unes quantes hores a les fosques per raons desconegudes.

Com a conseqüència de la manca d’infraestructura detectivesca en aquella regió de l’Índia, van ser els propis veïns els que van iniciar una investigació. I després de regirar pertot arreu i de preguntar a tothom, finalment, van descobrir la causa. I el culpable. Resulta que un electricista enamorat tallava el llum al poble en tant per poder trobar-se amb la seva estimada. Mentre tothom sortia indignat al carrer a veure què passava la parella s’entregava a l’amor.

La història desperta tendresa, si no és que portes setmanes patint talls de llum en el pitjor moment. Per això els veïns van procedir a apallissar l’electricista i passejar-lo per la rodalia perquè tothom sabés qui era el desgraciat. Explica la crònica que els veïns han obligat l’electricista a casar-se amb la noia, però a hores d’ara encara desconeixem la raó de tant secretisme i de les apagades. La parella resta en silenci i ara, això sí, pot estimar-se tranquil·lament amb el llum encès.

I on és la moralina en aquesta història? En té unes quantes, però la que més ens interessa a nosaltres és que un bon generador d’emergència et protegeix d’avaries a la xarxa elèctrica i d’electricistes enamorats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s