Assegura’t que aquest estiu no et fallarà l’aire condicionat

S’acosta l’estiu i enguany les altes temperatures s’han avançat. Els aires condicionats ja treballen a tota pastilla i això significa dues coses. D’una banda pagarem més llum. De l’altra, l’increment de consum de domicilis i empreses tornarà a posar contra les cordes la xarxa elèctrica. I tot això en el context de la guerra entre Rússia i Ucraïna. El perill d’una apagada torna a ser real.

Una apagada massiva com les que es veuen a les pel·lícules, és poc probable, però cada any empreses i domicilis particulars, sobretot en àrees rurals pateixen apagades a l’estiu, com a conseqüència de sobrecàrregues en dies especialment calorosos.

Per evitar-ho l’única opció és garantir el subministrament en qualsevol circumstància. I això es pot aconseguir per un mòdic preu mitjançant un generador d’emergència, que es posarà en marxa tan bon punt la casa o l’empresa es quedin sense subministrament. No és l’opció més sostenible, però és la més ràpida i segura. I, al cap i a la fi, és una solució provisional, mentre dura l’apagada. L’avantatge respecte a altres opcions és que el generador funcionarà sempre, en qualsevol condició climatològica.

OVAL MOON ENERGY

La gamma de generadors Oval Moon és la ideal per garantir els serveis bàsics a casa o a l’empresa. Són màquines silencioses, que funcionen amb dièsel i compten amb una garantia exclusiva. N’hi ha de 15, 20 i 30 kVA, en funció dels serveis bàsics que necessiteu garantir.

GENERAC GUARDIAN GAS

Una bona alternativa és la gamma Guardian de Generac. Generadors de gas made in USA que pràcticament no necessiten manteniment i consumeixen molt poc. Encara que pugui el gas continuen sent fins i tot més competitius que els dièsel.

DENYO SUPER SILENT

Tots els models que oferim en aquest article són insonoritzats, però el Denyo 18USEY5 és l’última generació en aquest àmbit. Ofereix prop de 20 kVA amb enginyeria japonesa, garantia de baixes emissions i amb el mínim soroll.

L’energia no és mai estàndard i per això us recomanem que us assegureu bé de quin generador necessiteu per a casa vostra. Uns tècnics qualificats poden ajudar-vos a triar el millor equip al millor preu de Catalunya. Informeu-vos a hola@ovalenergy.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s