Nosaltres

OVAL ENERGY ÉS PURA ENERGIA. FEM LES COSES AMB CLAREDAT, NETEJA I ORDRE. SOM PRESENT I SOM FUTUR PER LA NOSTRA FORMA D’ESTAR AL TEU COSTAT. TREBALLEM AMB PASSIÓ I AMB COMPROMÍS AMB LES PERSONES QUE CONFIEN EN NOSALTRES.

MAI UN TALL DE LLUM HAVIA COMPORTAT UNA SINCRONITZACIÓ D’ACTES AMB L’EXACTITUD D’UN RELLOTGE SUÍS. UNA INCREÏBLE EXPERIÈNCIA TECNOLÒGICA AL TEU ABAST PER MOLT POC, I PER UNA EXIGÈNCIA SUPERIOR.

OFERIM UN SUBMINISTRAMENT D’ENERGIA ININTERROMPUDA SENSE TALLS, SINCRONITZEM LES FONTS D’ELECTRICITAT COM SI ES TRACTÉS D’UN RITME MUSICAL: SINCRONITZACIÓ, FUSIÓ I DESCONNEXIÓ DE LA SORTINT I TOT SENSE INTERROMPRE EL SUBMINISTRAMENT EN CAP INSTANT

OVAL NRG és la marca de generadors d’emergència viva que s’adapta a tu i a les teves necessitats. Formem un equip en constant evolució i sempre a l’avantguarda, per dur a terme tots els projectes de la forma més eficient.

Som l’energia d’avui per a la vostra tranquil·litat de demà. Perquè construïm sistemes d’electricitat d’emergència que, per molt extremes que siguin les circumstàncies, fan que siguis el més INDEPENDENT possible. Volem que tant al teu negoci com a casa teva estiguis amb la màxima seguretat possible. Que els negocis no es quedin penjats per culpa d’un tall de llum inesperat i de durada incerta. I que casa teva sigui una llar segura, amb les necessitats bàsiques cobertes. les teves i les dels més petits.  

De raons, explicacions i excuses n’hi ha centenars, però és Oval Energy qui garanteix el servei elèctric al teu negoci o la teva llar.

Per la qualitat dels nostres equips i servei, la seva configuració, i el nostre compromís, som la solució a la teva energia d’emergència. Tindràs garantit el servei elèctric i ens tindràs al teu costat, perquè controlem remotament centenars de punts de servei electrònic amb els nostres generadors d’emergència, i els vigilem les 24h, tots els dies de l’any. També disposaràs dels paràmetres de tots els equips per recolzar tant el seu manteniment com el seu funcionament “non stop”, informant de les novetats que es puguin produir per prendre mesures a temps.

Després d’una acurada selecció, configurem els nostres equips a les vostres necessitats: emergència per fallida de xarxa, recolzament per renovables i equips per a fàbriques amb una demanda de potència superior a la que pot proveir la xarxa en determinats indrets. Oferim solucions a mida amb total garantia.

Els combustibles dels nostres generadors a Gas, Benzina i Dièsel són tractats amb la més avançada tecnologia per fabricants de reconeixement internacional amb les millors valoracions d’emissions. Tots ells estan fabricats al Japó, Estats Units d’Amèrica o Europa, mantenint els criteris d’alta qualitat i transparència.

.