Notícies

Riesgo de apagón en la industria

En el programa Hecho en Alemania de DW se han echo eco de la preocupación que existe en Alemania, y en toda Europa por los cortes de luz, como consecuencia de las oscilaciones de tensión. Y eso por no hablar de los cortes imprevistos, como el que dejó a una cooperativa de Ascó una semana […]

Primer pòdium per a Yago Domínguez

Una de les grans promeses de l’Enduro català ja és una realitat. A Monells va fer el primer pòdium de la temporada del Campionat de Catalunya d”Enduradas.

FIRA DE LA LLET DE VILOBÍ D’ONYAR

El cap de setmana del 16 i 17 d’octubre Oval Energy serà a la Fira de la Llet de Vilobí d’Onyar per donar suport als ramaders de la comarca i per oferir els avantatges de comptar amb energia d’emergència en els temps que corren.

Les cases rurals remunten el vol

Les famílies catalanes volen passar els caps de setmana a cases rurals i estan contribuint al creixement del sector. Aquesta tardor pinta molt bé! Però hi ha una amenaça a l’horitzó…

La cooperativa d’Ascó es queda una setmana sense llum

Una cooperativa agrària d’Ascó porta una setmana sense llum per culpa d’un malentès. El problema és que l’incident ha tingut lloc precisament en plena campanya de l’ametlla, cosa que ha causat un gran perjudici econòmic als pagesos.

Nova gamma de generadors Honda XGreens

Honda ha presentat una nova gamma de grups electrògens portàtils, molt polivalents, de fins a 10 kVA. Són aparells pensats per a la indústria i la construcció, però que poden ser molt útils per a professionals de diversos camps.

A més, compleixen la directiva d’emissions sonores i la ROHS, que regula la quantitat se substàncies perilloses.

S'està carregant…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Segueix el blog

Rebràs les novetats a la teva safata d’entrada